REFERENTIES

Beste klanten, Wij zijn erg nieuwsgierig wat u van onze diensten vindt. Laat daarom hieronder uw mening achter.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Theo en Agnes, 6. mrt, 2017
Wij zijn erg tevreden over het schilderswerk wat Kevin bij ons verricht heeft. Wij kunnen hem zeer aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Wim en Marjan, 5. mrt, 2017
Er is door Kevin heel goed werk afgeleverd. Onze woonkamer heeft een grote stap naar de huidige tijd gemaakt. Mede door adviezen van Kevin, bijvoorbeeld over het plafond en de plinten erlangs om die ook te sauzen, in een witte kleur. Aanvankelijk zagen die er nog redelijk uit, dachten we. Maar nu is het een mooi strak geheel!
Kevin werkt heel erg net en komt snel als vertrouwd over. Je kunt hem gerust een schilderwerk laten doen!
E-mail:
Geschreven door Bertha en Jaap, 27. aug, 2016
Ons huis door Kevin laten schilderen na een aanbeveling van mijn broer. Kevin is een bijzonder aangenaam persoon die z'n afspraken prima nakomt en heel precies werk levert. Geen rommel, verfresten of spetters. We zijn zeer tevreden. Komende winter mag hij de binnenkant komen doen.
E-mail:
Geschreven door Denny & Inge , 27. aug, 2016
Wij wonen in Meppel, Kevin heeft de buitenkant van ons huis geschilderd en in perfecte staat opgeleverd. Alles is gegaan volgens planning en afspraak, wij zijn zeer tevreden!
E-mail:
Geschreven door Titus van den Belt, 25. aug, 2016
Gisteren is een gedeelte van ons huis weer helemaal geschilderd door Kevin Arrindell. Hij heeft fiks moeten doorwerken en het resultaat is prachtig. We zijn erg tevreden met het resultaat
E-mail:
Geschreven door Jan & Susan, 24. jun, 2016
Ons huis staat in Beilen, klaar voor de verkoop echter moest de buitenkant geschilderd worden. Het resultaat mag er zijn! Kevin heeft goed werk geleverd, ondanks dat zijn vrouw net was bevallen van haar tweede heeft Kevin zich ingezet om het huis netjes in de verf te krijgen.
Kevin is vriendelijk, professioneel en heeft zeker ook humor.
Kevin bedankt wij zijn tevreden!
E-mail:
Geschreven door Fred Folkerts, 22. mei, 2016
We hebben onze eengezinswoning aan de buitenkant laten schilderen door Kevin Arrindell.
We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Een nette werker!
Het schilderen is in de afgesproken tijd gerealiseerd volgens een offerte.
Ik ben blij dat ik het schilderen niet zelf heb gedaan maar door een professionele schilder heb laten uitvoeren.
Kevin is een vriendelijk iemand en het contact was perfect.
We zijn ook zeer tevreden over de gebruikte materialen.
E-mail:
Geschreven door Hilde en Erik Assen, 5. apr, 2016
Kevin heeft de klus bij ons vakkundig geklaard. Hij is prettig in de omgang en heeft gevoel voor humor; dat is ook belangrijk als je iemand dagen in huis hebt.
Ook zijn PR materiaal is professioneel waaruit blijkt dat hij zijn vak serieus neemt.
Geschreven door B. van Rijn, 20. mrt, 2016
Afspraak was om in week 10 2016 mijn drecreatiewonng rondom te schilderen. Het weer werkte mee, dus er kon hard gewerkt worden. Keurig geschilderd en negens een spat op de tegels. Hij kwam zelfs op zaterdag terug om het helemaal af te maken. Was er heel blij mee !
Nergens een spat op de tegels ontdekt
E-mail:
Geschreven door W.D. Kesselaar, 11. jan, 2016
Schildersbedrijf heeft in maart onze bovenetage geschilderd en in mei 2015 heeft hij tijdens de verbouwing de hele woonkamer gesausd, zeer tot onze tevredenheid.
Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Dhr. Poot, 28. jul, 2015
Wij zijn tevreden met deze spoedklus van Kevin. Het behangwerk (met motief) is nauwkeurig en volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn er erg blij mee!
Geschreven door Fam. van't Land, 15. mei, 2015
Van Fam.van 't Land 13-05-2015

Het buitenschilderwerk aan ons huis is door Kevin in een paar dagen tot onze volle tevredenheid gedaan.We hebben hem als zeer betrouwbaar en prettig ervaren die zijn werk in overleg veilig,precies en vakkundig doet.
Dit voor een gunstige prijs zoals in zijn offerte.
Kunnen hem dan ook als een kwaliteit schilder van harte aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Familie. Nieuwenhuis, 14. mei, 2015
Onze huiskamer is weer als nieuw. We zijn heel erg tevreden over. Kevin. Netjes, rustig en secuur. Wij bevelen. Kevin van harte bij iedereen aan. Familie. Nieuwenhuis

Geschreven door frans van loon, 2. apr, 2015
Familie van Loon: onze huiskamer weer voorzien van een nieuwe verflaag. Heel secuur werk geleverd. Ziet er weer prachtig uit. VAKWERK. En niet onbelangrijk: Kevin is een hele prettige persoonlijkheid die meedenkt met de klant. Kan hem aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Hugo, 12. okt, 2013
Super werk afgeleverd. Goede voorbereiding, netjes en tot in de puntjes afgewerkt. En niet onbelangrijk betrouwbaar en het hart op de goede plaats. Van het resultaat genieten we dagelijks.
Fam. Sloot
E-mail:

Nieuwe reacties

21.07 | 11:53

Uitstekend schilder en een prettig persoon. De buitenkant van mijn woning ziet er weer als nieuw uit. Helemaal tevreden mee.

...
05.05 | 21:16

Top schilder echt een aanrader als je kwaliteit zoekt moet je bij arrindellschildersbedrijf wezen👍🏼 Wij zijn meer dan tevreden. En Hij is vriendelijke😁

...
04.03 | 14:18

Kevin heeft bij ons het huis 2 jaar geleden, rondom geschilderd en het ziet er als nieuw uit.Ben erg tevreden over zijn werk. Prijs en kwaliteit.

...
05.11 | 09:03

Kevin is bij ons geweest om de gehele buitenkant te schilderen. Ziet er weer uit als nieuw. Prima prijs kwaliteit. Een echte vakman

...