REFERENTIES

Beste klanten, Wij zijn erg nieuwsgierig wat u van onze diensten vindt. Laat daarom hieronder uw mening achter.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Familie. Nieuwenhuis, 14. mei, 2015
Onze huiskamer is weer als nieuw. We zijn heel erg tevreden over. Kevin. Netjes, rustig en secuur. Wij bevelen. Kevin van harte bij iedereen aan. Familie. Nieuwenhuis

Geschreven door frans van loon, 2. apr, 2015
Familie van Loon: onze huiskamer weer voorzien van een nieuwe verflaag. Heel secuur werk geleverd. Ziet er weer prachtig uit. VAKWERK. En niet onbelangrijk: Kevin is een hele prettige persoonlijkheid die meedenkt met de klant. Kan hem aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Hugo, 12. okt, 2013
Super werk afgeleverd. Goede voorbereiding, netjes en tot in de puntjes afgewerkt. En niet onbelangrijk betrouwbaar en het hart op de goede plaats. Van het resultaat genieten we dagelijks.
Fam. Sloot
E-mail:
Geschreven door Fam. Eilander, 12. okt, 2013
Wij zijn super tevreden. Goed werk, snel en vakkundig. Komt ook zelf met goede ideeën en tips. Bovendien een zeer gunstige prijs. Vakwerk!!
E-mail:

Nieuwe reacties

03.04 | 12:29

Mijn telefoonnummer is 0627284888

...
21.07 | 11:53

Uitstekend schilder en een prettig persoon. De buitenkant van mijn woning ziet er weer als nieuw uit. Helemaal tevreden mee.

...
05.05 | 21:16

Top schilder echt een aanrader als je kwaliteit zoekt moet je bij arrindellschildersbedrijf wezen👍🏼 Wij zijn meer dan tevreden. En Hij is vriendelijke😁

...
04.03 | 14:18

Kevin heeft bij ons het huis 2 jaar geleden, rondom geschilderd en het ziet er als nieuw uit.Ben erg tevreden over zijn werk. Prijs en kwaliteit.

...